HTML

Bói József blogja

Friss topikok

Címkék

Használhatóság és a viszonyulás

2012.07.25. 13:21 Bói József

Nézzük meg a használhatóságokat és a hozzá való viszonyulást!

anniversary_modell01.jpg

 

 

Hogyan, mire használhatóak a megismert modellek, megoldásmódok?
Hogyan érdemes viszonyulni a tanfolyam során szerzett tapasztalatokhoz, élményekhez?

Valahogy úgy, mint ahogyan a megjelenésünk, öltözetünk kialakításánál használjuk az információkat és viszonyulunk az érzelmeinkhez.
 Az illatok, a frizura, a smink, az ékszerek, a ruhák kiválasztásánál az „illik-e ez én hozzám?”-on kívül figyelembe vesszük a nekünk fontos emberek véleményét is. Máskor a meglátni és megszeretni- ezért megszerezni- élménye, olyan leküzdhetetlen vágyat ébreszt, ami erőt ad az akadályokon való túljutáshoz, a használatbavételhez vezető úton.
Mindegy, hogy a konfekciót, a szabásmintát, a bizsut vagy a drágakövekkel kirakott nemesfém ékszert választjuk-e, vagy a másoktól kapott, örökölt darabot viseljük. Akkor fogjuk jó érzéssel hordani, ha belső énünkkel összhangban van és eléri a kívánt hatást.

Nem az a fontos, hogy a modell, a módszer kidolgozójának vagy az azt közvetítőnek milyen szándékai vannak, hanem, hogy használója hogyan, mennyire képes a segítségével vagy hatására haladni saját életcéljai felé és eredményt elérni fejlődése terén.
A működésük eredménye és hatása a kipróbálás, a tevékenységek során mutatkozik meg. A kísérletezés és az ezzel járó kockázatvállalás tehát elengedhetetlen.
Nincs jó vagy rossz viszonyulás, illetve választás, csak eredményes, hatásos és hatékony van. A döntés szabadsága és felelőssége a tied, a „felhasználóé”. Az öltözetet te viseled!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boijozsi.blog.hu/api/trackback/id/tr834677122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása