HTML

A titok és a népszerűség

2012.08.27. 15:34 Bói József

images.jpg

Egy bőbeszédő, dicsekvő hölgy keresi fel a bölcs embert, akiről azt hallotta varázslatra is képes.
-    Észrevettem, hogy az emberek nem szeretnek engem és néha kifecsegem a titkaimat. Segíts, kérlek vagy végezz varázslatot.
-    Az első varázslat már megtörtént veled, mikor érzékelted ezeket.
-    És a további varázslatok?
-    Én kétfélét tudok rajtad véghezvinni.
Az első után képes leszel rá, hogy ne halld meg a hozzád intézett kérdéseket, és ne érzékeld a külvilág visszajelzéseit.
Vagyis mindig beszélsz, és soha nem beszélgetsz. Így titkaidat más, nem fürkészheti, csupán a kibeszélésükre kell vigyáznod. A népszerűtlenséged viszont nem fog zavarni.
-    A második után érzékelő, ítélőképességed olyan fejlett lesz mikor is titkaidról képes leszel elválasztani a másoknak kincseket érő információkat és észreveszed az erre irányuló kérdéseket. Beszélgetni fogsz az emberekkel és ritkán többnyire felkérésre fogsz beszélni.
Ugyanakkor képes leszel ellenállni a népszerűséged növeléséből eredő kísértéseknek ellen állni.

Melyiket választod???

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boijozsi.blog.hu/api/trackback/id/tr94735276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása